Workshop bloemenvaas beschilderen                        4 uur    € 39,50

Geschilderde bloemenvazen.... Een must have voor je interieur. Het is jou vast ook niet ontgaan, op insta, op Pinterest komen steeds vaker, mooie beschilderde vazen voorbij. Maar ook in veel bloemenzaken zie je ze staan. Het is de trend van 2023. Wel betaal je hiervoor de hoofdprijs.... Maar ik heb de oplossing, bij KleurRijkeKunst kun je nu zelf zo'n vaas beschilderen. We hebben meerdere beschilderde vazen voor jou als voorbeeld. De vazen zijn beschilderd met mooie bladeren, bloemen, vlinders, libellen vogeltjes enz,  in prachtige kleuren. 

 

* Je neemt zelf een glazen vaas mee (wellicht heb je nog wel een vaas in de kelder), of je koopt er 1 voor een prikkie bij de Action of     Kringloop.

* De vaas liever NIET groter dan 40 cm hoog. Dit is omdat het dan te veel tijd kost. En het is niet leuk om met een vaas naar huis te gaan die nog niet af is. Met de gegevens, tips en werkwijze kun je thuis altijd nog eens een hele grote vaas beschilderen .

 

 Ook weer heel leuk en origineel om als cadeau te geven. Nieuwsgierig geworden ? Boek dan deze workshop.

Deze 3 uur durende workshop is inclusief alle materialen (behalve de vaas), begeleiding, koffie, thee met iets lekkers en fris met een knabbeltje. 

 

€ 39,50 per  persoon (deze prijs zal gehanteerd worden tot en met augustus 2024)

 

 

Lijkt het jou leuk om deze workshop samen met je vrienden, vriendinnen, buren, familie, collega's enz te boeken?

Neem dan contact met mij op, dan kijken we wanneer we dit kunnen inplannen

Opgeven minimaal 4 personen. Door de grote aanvraag, kan het zijn dat er soms een groepje wordt gecombineerd.

 

Gallery & Studio KleurRijkeKunst

Walstraat 12

7411 GM Deventer

 

06 1275 0756


Werk van cursisten!!!