Alle urnen zijn, doordat ze met de hand zijn beschilderd, stuk voor stuk uniek en met liefde gemaakt. Ze zien er prachtig uit en niemand ziet meteen dat het een urn is. Naast de bestaande collectie is het ook mogelijk om een urn echt persoonlijk te laten maken. U bent van harte welkom in mijn atelier om dit te overleggen. Ik denk graag met u mee om een unieke en gepersonaliseerde urn voor u te maken.

Mini urn 250 ml

Een mini urn is heel geschikt wanneer de as wordt onderverdeeld onder meerdere nabestaanden. Maar ook als de as grotendeels wordt verstrooid en een kleine hoeveelheid wordt bewaard als aandenken.

Baby urn 500 ml

De baby urn is een kleine urn van 500 ml, bedoeld om de as van je baby veilig in op te bergen. De afbeeldingen op de baby urnen passen ook precies bij een baby. Ze zijn liefdevol gemaakt en fijn om even te strelen en vast te houden. Ze zien er prachtig uit en niemand ziet meteen dat het een urntje is. Natuurlijk kan ik ook een afbeelding geheel naar jullie wens op een urn maken. 

Volwassen urn 4000 ml

De 4000 ml urn is geschikt voor de volledige hoeveelheid as van uw overleden dierbare. Ze zijn allemaal uniek en met liefde gemaakt. Ook bij dit model urn is het mogelijk om hem te personaliseren zodat ik voor u een unieke urn kan maken. En natuurlijk is het ook mogelijk om een van de afbeeldingen van de collectie miniurnen te kiezen.


Waxinekaars urn 150 ml

Een waxinekaars urntje is heel geschikt wanneer de as wordt onderverdeeld onder meerdere nabestaanden. Maar ook als de as grotendeels wordt verstrooid en een kleine hoeveelheid wordt bewaard als aandenken.

De kern van de urn is een as reservoir van 150ml. Aan de onderkant van het urntje zit een opening om te kunnen vullen.. Met een metalen plaatje wordt het urntje afgesloten, deze dient wel te worden verlijmd.  Zo wordt er voor gezorgd dat de as veilig in de urn wordt bewaard. Het is ook mogelijk om het metalen plaatje te laten graveren.

afmeting: H 4 cm x B 13 cm

Bol urn 750 ml

Webshop bol urn

Deze mooie bol urn is handbeschilderd en ontworpen om een deel van de as in te bewaren.

De bovenzijde van deze urn is voorzien van een opening om te kunnen vullen. Het dekseltje van de urn dient als sluitplaat en moet worden verlijmd Zo wordt er voor gezorgd dat de as veilig in de urn wordt bewaard.

afmeting: H 12 cm x B 12 cm

Miniatuur urn 30 ml

Webshop miniatuur urntjes

Dit kleine miniatuur urntje is gemaakt om een deel van de as in te bewaren. Het mooie design  maakt het tot een liefelijk en tastbare herinnering. De kern van de urn is een as reservoir van 30 ml. Aan de achterkant van het urntje zit een kleine opening om te kunnen vullen.. Met een klein afsluitplaatje wordt het urntje afgesloten, deze dient wel te worden verlijmd.

afmeting: H 4 cm x B 6 cm