Ik ben al jong begonnen met schilderen., waarbij ik veel heb geëxperimenteerd met verschillende stijlen, materialen en technieken. 

 

Inmiddels na vele jaren ervaring heb k mij nu een unieke style eigen gemaakt, waarbij ik digitale kunst combineer met schilder technieken. Hierdoor ontstaat er een mooi samenspel van verschillende lagen. Dit werk ik vervolgens uit op een canvasdoek.

Een Lianne schilderij herken je aan de verschillende lagen die doorschijnen. Vaak komt een achtergrond weer terug in de bovenste laag. Ik gebruik altijd kleuren die mooi op elkaar zijn afgestemd. Doordat ik met verschillende lagen werk, kan ik een schilderij heel persoonlijk maken.   De schilderijen zijn allemaal uniek en een prachtige eyecatcher voor ieder interieur.


Voor ieder wat wils!

Iedereen heeft een verschillende en eigen smaak. In veel gevallen ben je bij Lianne aan het juiste adres. Doordat ze hele verschillende onderwerpen schildert.

 

De Mixed media schilderijen van Lianne hebben een luxe uitstraling, ze gebruikt chique kleuren met hier en daar goud accenten. Als onderwerp gebruikt ze bijzondere, ietwat mysterieuze gezichten.

 

Haar Popart schilderijen daar in tegen zijn veel drukker, en kleurrijker. Ze zijn geïnspireerd door de kunststroming Popart en Streetart. Waarbij ze beelden van o.a. Iconen, Disneyfiguren, logo's, symbolen, dollars graffiti enz laat samensmelten tot een mooi geheel.  

 

Bij de "Oude Meesters" vertaald Lianne op geheel eigen wijze de originele wereld beroemde schilderijen naar een modern schilderij. Een mooie ontmoeting van het verleden en het nu.

 

Haar schilderijen van het iconische super model uit de jaren 90 Linda Evangelista lijken erg op haar Mixed Media schilderijen. Maar dan met Linda als onderwerp.

 

Heb je iets gezien of wil je het net iets anders? Lianne werkt ook in opdracht, dus neem vooral contact met haar op om je wensen te bespreken.

 

 

Lianne Schotman         06 1275 0756          info@bbvillavos.nl