Lianne Schotman         06 1275 0756          info@bbvillavos.nl

Ik ben al jong begonnen met schilderen., waarbij ik veel heb geëxperimenteerd met verschillende stijlen, materialen en technieken. In 2014 heb ik samen met een andere kunstenaar een kunstproject gedaan met  " dikke dames " . Het jaar daarvoor verwoeste een grote brand een paar panden aan de Grote Overstraat in Deventer. Om de boel op te fleuren ontstond het idee 12 vrolijke schilderijen te maken. Dit heeft mij zoveel plezier en creativiteit gebracht dat ik hiermee ben doorgegaan.

Nu 2 jaar later heb ik een mooie vrolijke en kleurrijke collectie samen gesteld.

Van ietwat wulpse rondborstige vrolijke dikke dames. 

Waarbij intense kleurcombinaties en verschillende achtergronden zijn gebruikt.


Op dit moment zijn we druk aan het verbouwen aan B&B  Villa Vos. We verwachten ergens in november 2019 daar een B&B te runnen.  De villa ligt op een mooie locatie in het bos op het terrein van Kronnenzomer te Hellendoorn. Dit project is voor mij de inspiratiebron geweest om de collectie "rustiek"  geschilderde dieren te maken. Het is dan ook de bedoeling dat deze schilderijen straks in de gehele B&B komen te hangen.

 


Naast de B&B ligt een ander karakteristiek pand met een mooie serre waar ik mijn atelier heb en waar ik ook workshops,   papier maché  en schilderlessen ga geven.