Lianne Schotman         06 1275 0756          info@bbvillavos.nl

Workshop Dickenshuis maken                         4 uur  € 37,50

Mooie , stijlvolle  en originele Dickenshuizen. Ze hebben prachtige geveltjes met gestukte muurtjes, een trappetje en vele kleine raampjes  met vensterbakjes.  En jij kunt ze zelf maken!!!  Een geweldig decoratie in je interieur, zeker als je er verlichting in plaatst. Op 1 middag of avond maak  je 1 Dickenshuis.  Je kunt kiezen uit 3 verschillende gevels. De huizen zijn 34 x 15 x 15 cm. (Dus best groot).  Materialen die we o.a. gebruiken zijn tegellijm beton en maquette materiaal.  Ook weer heel leuk en origineel, om als cadeau te geven. Nieuwsgierig geworden ? Boek dan deze workshop.

Daarnaast is het ook mogelijk om een  beeld te maken . Een eland in beton look. De materialen die we gebruiken zijn onder ander beton en zelf drogende klei. Dus het wordt een stevig beeld. Je maakt het frame zelf en beschilderd hem vervolgens  in een kleur wat in jou interieur past.  Je kunt hem bijvoorbeeld  aan 1 kant een beton look   geven  en de andere kant een andere kleur.   Ook weer heel leuk en origineel, om als cadeau te geven. Nieuwsgierig geworden ? Boek dan deze workshop.

€ 37,50 per per persoon

 

 

 

Lijkt het jou leuk om 1 van deze 2 workshops samen met je vrienden, vriendinnen, buren, familie, collega's enz te boeken?

Neem dan contact met mij op, dan kijken we wanneer we dit kunnen inplannen

Opgeven minimaal 4 personen.

 

adres          Sanatoriumlaan 10

                    Hellendoorn

                    06 1275 0756

                    info@bbvillavos.nl