Lianne Schotman             06 1275 0756          info@bbvillavos.nl

Schilderlessen

Nieuw huis, nieuw interieur ......... Hoe leuk zou het zijn om hiervoor je kunstwerk aan de muur, zelf te maken !!! Bij kleurrijkekunst.com ben je dan aan het juiste adres. Ik begeleid je om jou eigen schilderij, qua style, kleuren en grootte te maken.  We maken er samen een heel mooi doek van. De grootte van het schilderij bepaal jezelf.  Qua style kan dit kleurrijk en vrolijk , abstract, Pop Art  maar ook iets realistisch zijn.  Of wellicht heb je zelf een afbeelding wat je graag zou willen schilderen. Alles is mogelijk. Ik vraag jou om mij een afbeelding digitaal aan te leveren, dan maak ik hiervan een schets op een door jou uitgekozen formaat doek. Zo heb je een heel mooi vertrekpunt om je eigen schilderij te maken. Je denkt misschien, dit is voor mij veel te moeilijk...  onder aan deze pagina zie je foto's  van schilderijen gemaakt door cursisten.  

Je zit niet vast aan een wekenlange schildercursus.  Is het doek af en jij bent tevreden dan zijn we klaar. Mits je natuurlijk nog iets wilt maken.

 

De schilderlessen  worden gegeven op een mooie locatie op de Sallandse Heuvelrug in een serre van een karakteristiek  pand. 

 

Opgeven vanaf 3 personen tot 6 personen. We plannen dan een aantal dagdelen in totdat de schilderijen af zijn. Wellicht is dit heel leuk te combineren met 1 of meerdere overnachtingen in onze B&B. Info hierover, klik op de link die onderaan op de homepage staat.

 

 

 

Prijzen: 

 

€ 15,- per les + eenmalig materiaal kosten.

 

Kosten van de doeken en de verf :

50 cm x 50 cm       € 30,-

80 cm x 80 cm       € 60,-

70 cm x 100 cm       € 65,-

100 cm x 100 cm     € 90,-

 

 

 prijzen zijn incl. BTW

 

 

Op een ander moment kan wel in overleg. Een les heeft doorgang vanaf minimaal 3 personen.  Ben je alleen of met zn tweeen , dan wordt 3 x de les van € 15,- in rekening gebracht en de kosten van een doek zoals boven beschreven.

 

Heb je hiervoor interesse of vragen, neem dan contact met mij op.

 

adres         Sanatoriumlaan 10

                   Hellendoorn

                   06 1275 0756

                   info@bbvillavos.nl

                   

Werk van cursisten: